top of page
Search
  • Writer's pictureDušan Vodlan

Dopis članom UPZS

Dragi člani UPZS, vem da ste že začeli z novo sezono, zato vam želim veliko uspehov tudi v tej sezoni in da bi se čim večkrat srečali na domačih in tujih tekmovanjih.

Kot veste je moja želja in verjamem tudi vaša, da za naše plesalce uredimo preko Ministrstva za kulturo status Umetnika. Zato je potrebno še kar nekaj postoriti preden se v najavimo na Ministrstvo za kulturo na pogovore o tem.

1. Prosim vas, da se tisti, ki se še niste, se včlanite v naše Združenje in tudi predlagate drugim članicam, ki jih poznate in bi bili zainteresirani za članstvo. Moramo se zavedati, da več kot nas bo, večje so možnosti pri usklajevanju in pridobitvi tega statusa. Več kot nas je, močnejši smo!

2. Prosim vas, da mi čim prej pošljete tudi število aktivnih članov vašega kluba, društva, ki so bili v zadnji sezoni vaši člani in še najboljše njihove uvrstitve na festivalih DP, EP SP v pretekli sezoni.

To je tudi zelo pomembno, skupna številka in uspehi.

3. Pred nami je že prvo veliko tekmovanje in to WADF Svetovno prvenstvo v Plocku na Poljskem, ki bo od 14. do 16. oktobra 2022. Vse lahko izveste na WADF strani. Prosim vas, da se obrnete za prijave in vse informacije na organizatorja. Kar se tiče prevoza, ga bomo organizirali skupno za vse udeležence. Ponudbo imam od MirtTursa iz Blance in znaša 85,00 EUR na osebo. Čim prej se dogovorite o udeležbi vaših tekmovalcev na tem tekmovanju in mi sporočite število, zaradi rezervacije avtobusa.

4. Prav tako vam sporočam, da lahko nabavimo za vaše člane zgornje dele trenerk po ceni 35,00 EUR. Če se boste odločili za trenerke mi sporočite, da vam dam napotke.

5. Glede na dogajanje v PZS okrog prepovedi njihovih članov na naših tekmovanjih predlagam, da članice, ki ste članice tudi v PZS bojkotirate skupščino in s tem pripomorete oziroma omogočite nesklepčno skupščino. To je v tem trenutku najboljša odločitev. Pozneje se bomo glede na razplet zgodbe primerno odzvali.

Za vse dodatne informacije in predloge sam vam vedno na razpolago.

Prisrčen in plesni pozdrav!

Predsednik UPZS:

Dušan Vodlan


33 views0 comments
bottom of page